4 Veckor

Claire

Nu har svaret kommit från Langford, hon är en Seal Lynx och är en keeper som kommer stanna kvar hos oss.

Manifest 1 (3)
Manifest 1 (2)
Manifest 1 (9)
Manifest 1 (5)
Manifest 1 (4)

Tänderna är nästan helt framme nu, de har fått 26 små mjölktänder. Man kan nu med jämna mellanrum sätta ned ungarna i kattlådan för att visa att den finns. Tryck aldrig någonsin ned kattens nos i avföring eller kiss förr att visa att den gjort fel. Det är noga med att göra rent om det skett en olycka, annars blir det stället lätt en offentlig toalett. Händer det ofta ställ ut flera lådor.

Det är nu dags att lite försiktigt vänja dom att äta kattmat. Det kan bli kladdigt i början men hyggligt snart lär dom sig att inte kliva i maten ;). 

Nu rör de sig med svansen upprätt och i och med att de kan röra sig bättre är de också mera äventyrliga och ger sig ut på upptäcksfärd. Synen är också klarare vilket underlättar att utforska omvärlden och att leka med kullsyskonen. Hörseln är nu fullt utvecklad. Katter har ett välutvecklat balanssinne att hålla kroppen upprätt och veta vad som är upp och vad som är ned. Den reflexen finns redan vid födseln men är full utvecklad vid fyra veckor.
Kattungen känner inte igen mamman när de ser henne förrän när de är runt 4 veckor, och deras typiska kattungeblå ögon börjar inte ändra färg förrän vid 4-6 veckors ålder.

Ben

Denna kille är så vacker i sitt otroligt tydliga mönster. Han kommer bli så stiligt, spännande att se utvecklingen på denna grabb. 

Manifest 1 (1)
Manifest 1 (11)
Manifest 1 (10)
Manifest 1 (8)
Manifest 1 (7)
Manifest 1 (6)