6 Veckor

Kattungarna kan nu äta vanligt kattmat – blöt gärna torrfoder till ungarna, det brukar uppskattas. Alla äter med glädje mush, ett färskfoder som består av rått kött. Under denna period lär mamman ut sina färdigheter till ungarna. De får inte bara lära sig att jaga utan även vad som är rätt och fel. Nu är ungarna väldigt mottagliga för intryck och de lär sig hur man uppför sig genom grundläggande regler i vett och etikett. Att lära detta till en föräldralös kattunge är m a o inte lätt.

Nu är kattungarna som sötast. De leker mest hela tiden och är ivriga på att undersöka allt som är nytt. Tänk på att kattungesäkra ditt hem för att skydda dom från att råka illa ut!

Vid 6 veckan eller tidigare kan mamman börja löpa igen, det är normalt och har du hanen hemma hos dig så kan du utan problem sätta henne på p-piller igen.
Lani har fått p-piller så hon inte skall dra igång igen.

Jamie

Han är en riktigt vacker kille har tydliga spottar som kommer utvecklas väldigt fint. Han är nyfiken och go kille som först var en pipis och lite rädd och har nu blivit en tuff kille som inte tvekar för nya saker.


Fergus

Fergus är inte lika tuff som brorsan men inte långt ifrån. Allt kan ändras på några dagar. Dom är goa killar men tycker nog att Fergus än så länge är mer goskille. Han har fått ett vacker spott på ena sidan iform av ett hjärta så gulligt.


Claire

Claire blir en keeper, jag har bestämt mig nu att hon får stanna. Hon har en sån fin personlighet och jag tror hon kommer utvecklas till en fin avelshona. 
Hon äter sedan ett tag tillbaka mush med gläjde och det märks så väl på hur vikten flödar. Hon är en lugn och go tjej.


1Jamie (1)
Jamie&Lani
1Jamie (2)
1Jamie
1Jamie (3)
Jamie (2)
Jamie (1)
1Ferg (2)
1FoJ (2)
1Ferg (5)
1Ferg (8)
1Ferg (4)
1FoJ (1)
1Ferg (3)
1Ferg (1)
1Ferg (6)
1Ferg (7)
1Ferg (9)
1Claire (3)
Claire (1)
1Claire (2)
1Claire (4)
1Claire (1)
Claire (3)
Claire (2)